Fogadd el azt, ki verseket ír Néked, A vallomása, felülmúlhat Téged. Fogadd el azt, aki sírni tud érted, Azt, aki mindig örülni tud Neked.

2009. június 15., hétfő

…tudod, Kedvesem



…tudod, Kedvesem, rájöttem, hogy a gyűlölt távolság jót tesz nekem, mert megtanulok még inkább küzdeni Érted, a távolság erőt és kitartást ad nekem ahhoz, hogy ne fogadjam el, amit a Sors kínál, mert van úgy, hogy alázatosan fejet hajtani kényszerülünk a kerékkötő-akadályok előtt, és beletörődve felkelni és lenyugodni hagyjuk a nap bukó árnyfényeit, de olykor számunkra is ismeretlen erő tör fel sejtelmesen ringatózó lelkünkből, harcba indul a megváltoztathatatlannak tűnő elrendelésekkel szemben…de én biztosra tudom, nem nőtte magát oly magasságokba azon akarat és elrendelés, amely megkövesíthetné köztünk a távolságot, ami felemészthetné szívem perzselő lángjait, s a keserűség kútjának fagyos cseppjei próbálják ugyan elfojtani lángolásomat, de minden világi törvénnyel szembeszállok, és a forró lángnyelvek végérvényesen legyűrik szerelmünk ellen vétő tehetetlen gyilkos próbálkozások béklyóját…mily’ dőreség azt gondolni, amikor otthonunk fészkes puhaságából utamra indulok, tartok valamerre…micsoda ostoba gondolat, Tőled távolodva nem vezethet utam, és amikor azt hiszem célhoz értem, mert eljutottam, ahová mennem kellett, akkor is csupán megpihentem, hogy visszatérhessek Hozzád sértetlen…elrendelt utunk mindenkor láthatatlan a szemnek, a szív halad rajta, s a szerelmet sóvárgón vágyakozó lélek…

Moha

5 megjegyzés:

  1. egy érzelmes olvasó2009. június 15. 20:45

    Kedves Ernest, megtisztelő volt látnom az írást Nálad, zavarbaejtően váratlan élményként ért, örülök, hogy érdemesnek tartottad "magadhoz venni". A weboldalad kifinomult és lélekgazdag, gratulálok hozzá, szép estét Neked.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!
    Örülnék ha felfednéd a kiléted,hogy mégtöbbet olvashassak írásaidból...

    VálaszTörlés
  3. egy érzelmes olvasó(d)2009. június 19. 21:19

    Kedves Ernest, attól tartok, hiába is fedném fel, saját blogot nem vezetek, úgysem találnál rólam sehol semmit...ahol ezt a gondolatsort találtad, ott még megbúvik pár, azon kívül csupán gépemben szégyenkezik a sok érdemtelenség, ami nem kifinomult lelkeknek való, attól tartok...szavaiddal mélyen megtisztelsz!

    VálaszTörlés
  4. Érdemtelenség???
    Akinek a lelkében ilyen szép gondolatok húzódnak meg annak nagyon gazdag és csodálatos lelkivilága lehet.Nagyon sajnálom és bosszant ,hogy nem emlékszem már hol olvastam írásod,ezért mondtam,hogy örülnék ha felfednéd a kiléted.Írásod nagyon közel áll a lelkemhez és öröm lenne számomra ha lenne rá alkalmam többet olvasni belőle és blogomat gazdagitani.Szép napot Neked!

    VálaszTörlés
  5. egy érzelmes olvasó(d)2009. június 22. 20:48

    Kedves Ernest, hiszen már ismersz. Ha valóban szánsz nekem értékes idődből, akkor "Mohát" keresd, és az ő gondolatait...remélem, nem ér csalódás. Békés éjszakát kívánok, lélekpihentető gondolatokat!

    VálaszTörlés