Fogadd el azt, ki verseket ír Néked, A vallomása, felülmúlhat Téged. Fogadd el azt, aki sírni tud érted, Azt, aki mindig örülni tud Neked.

2009. január 25., vasárnap

Tudod...



Tudod, arra gondoltam, a szeretet olyan ,mint a világ legszebb rózsaszála, amelyik már azzal örömet ad, hogy világra jött, hogy létezik, de ha ezt a rózsát senki nem látja, benne senki nem gyönyörködik, senkinek nem simogatja meg a lelkét, boldogságkönnyével nem öntözi senki, akkor a léte értelmetlen, hiába szép a rózsaszál, amelyiket senki nem lát, aminek nem örvend senki, az olyan, mintha nem is lenne, az ilyen virág, az ilyen szeretet értelmetlen, a gyökérnek rossz befektetése, milyen furcsa ez a szó a szeretetre, mint valami üzletre, pedig talán tényleg az, az ember szeretetet fektet be, és talán, mert nincs gyakorlata benne, sok kárba vész belőle, nem növekszik, inkább csak fogyatkozik, a virág szépségének a hozadéka, hogy örömöt ad annak, aki csak reá tekint, ettől a szebbnél is szebbé lesz, sokszor szeret az ember, de ha rosszul fektet be, egyszer csak elfogy a gazdagsága, úgy érzi, kiürül a szíve az érzés, amelyik oly sokszor virágzott cserbenhagyja, többé nem tud már szeretni, de néha marad még egy szikrányi, egy szikrányi élet benne, és mint egy szenvedélyes játékos még utoljára azt egyre felteszi, van úgy, hogy mindenét elveszíti, de nagy ritkán az is előfordul, az a kis maradék szeretet százszorosan sokszorozódik, csak, mert észrevette valaki, az oly sokáig láthatatlan virágot.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Ernest! :)

    Ez saját írásod? :) Nagyon szép...
    Örülök, hogy az oldaladra bukkantam!

    Szeretettel: gleam

    VálaszTörlés
  2. A beírások tulajdonképpen idézetek amik mögött az én világom áll,az én bensőmet tükrözik egy olyan zenével aláfestve ami nagyon mélyről jönn...
    Örülök,hogy tetszik az oldalam és örülnék ha közelebbről is megismerhetnélek.

    VálaszTörlés
  3. Jó reggelt! :)

    Igen, érezni a mélységet...
    Az én világom is hasonló, legalábbis úgy érzem :)
    Ha gondolod, nézd meg a gleam.kozkincs.hu oldalt. Bár közel sem ilyen szép, mint a Tiéd..
    Legyen szép napod!

    Szeretettel: gleam

    VálaszTörlés