Fogadd el azt, ki verseket ír Néked, A vallomása, felülmúlhat Téged. Fogadd el azt, aki sírni tud érted, Azt, aki mindig örülni tud Neked.

2008. szeptember 17., szerda

Tudod...




Tudod, azt hiszem, aki szeret, az nem tud bántani. Még ha akar, akkor se. Ha a másik érdekében szeretné tenni, akkor se, ha azt a másikat fel akarja rázni, akkor se tud bántani. Ha attól a másik szárnyakat kap, akkor se. Ha az okozott fájdalommal rejtett kincseket kotor elő, akkor se. Mert a szerelem mellett minden eltörpül.
A szerelem nem eszköz, minden más eszköz a szerelemért. Mert aki szeret, az nem tud mást, csak simogatni. Mert, ha a kéz ütne, a szerelem lefogná, ha a száj szava sértene, a sértő szót a szerelem selyembe csomagolná. Mert az ember életében legfontosabb a pillanat, az a pillanat, ami van, és azt nem szabad elrontani. Mert nem éri meg, mert a pillanat maga az élet. Mert a simogatás ragyogtatja, a bántás elrohasztja a pillanatot.
Az életet. Akkor se tud bántani, ha valaki csacska módon képzeli, hogy azzal meggyógyítja a másikat, ha megöli benne a szerelmet.
A szerelem nem betegség, hogy gyógyítani kell, Hogy ne fájjon, inkább pusztuljon. A szerelem az egy állapot, méghozzá a legmagasabb rendű állapot. Erősebb a távolságnál, az időnél, az akaratnál. Erősebb az embernél, erősebb a bántásnál. A szerelmet csak sérteni lehet, megölni nem, mert attól is csak erősödik.

.kaktusz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése