Fogadd el azt, ki verseket ír Néked, A vallomása, felülmúlhat Téged. Fogadd el azt, aki sírni tud érted, Azt, aki mindig örülni tud Neked.

2008. november 16., vasárnap

Fáj de így kell legyen mégis

2 megjegyzés:

 1. Kedves Ernest...
  Bátrak a virágok: mosolyt hajolnak a szélnek. Fájdalmában csodaszép a művészi világod.
  Üdv.Phaedra

  VálaszTörlés
 2. Kedves "Phaedra"

  "Életem egén fekete fellegek
  vonulnak végig, sötétben élek
  nincsenek illatok, semmit sem érzek
  szürke lett minden, eltűntek a színek.

  Néma a szám, ajkam nem nevet
  szememből örökösen csordulnak a könnyek....

  Az olvadt viaszban vész el minden hitem
  a gyertya lángja égeti reményem
  átjárja lelkemet a keserűség íze
  lassú haldoklásnak tűnik most életem."

  Nézegetem a blogod,érzem,hogy egy csodás világ lakozik benned.A versek,a zene nagyon közel állnak hozzám.Gyakran küszködök, és szenvedek attól, hogy nem találom a helyemet ebbe a világba. Nem tudom elfogadni, és képtelen vagyok beletörődni, hogy ilyen rossz irányba tartunk. Egyre fertőbb, egyre önzőbb, egyre elfogadhatatlanabb a világ, amelyben élünk. Az emberek nem törődnek egymással, a segítőkészség alig csirázik ki a szívükben, a szeretet hiánya pedig ölni tud. Alattomos, az ember észre sem veszi, nem jön rá arra, hogy mitől beteg, mitől rossz kedvű, mitől veszíti el az életkedvét. Talán soha nem is tudja meg, mitől fájt neki olyannyira az élet.
  Köszönöm,hogy felfigyeltél a blogomra,minden bejegyzés egy rész az énemből,az érzéseimből.Én azt kívánok Neked minden napra, hogy lásd, hogy a sötétben is lásd a fényt, hogy a háborgó világ ellenére is béke lakjon a szívedben. Hogy egyedül se legyél magányos, hogy tudjál örülni a vannak, hogy ne hazudj magadnak hamis örömöket, hogy megtaláld a kezdet tisztaságát, hogy ne sirasd az időt, hogy meglásd benne a végtelen lehetőségét, hogy a csendben, a benned levő csendben meghalljad a lelked szavát.

  Bölcsességet kívánok, sok-sok bölcsességet, hogy felismerd, hogyan helyes lépned, mit érdemes meglátnod, mit kell megtenned, mit kell szólnod, hova kell eljutnod. Hogy soha semmit ne kelljen megbánnod.

  Üdv.és ölellek
  Ernest

  P.S.
  Ha kedved van írni,cimem:
  ernestgotthard@gmail.com

  VálaszTörlés